Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

IK Wormo Vit

5 - 4
Exercisfältets IP
7-mannaplanen bakom A-plan
6 juni 2023
10:30

Gantofta IF

Referat

Referat: IK Wormo Vit - Gantofta IF

Det börjar bli för varmt i alla fall enligt Linda! Strålande morgon med dagg i gräset som snabbare än tanken torkades upp av den sol som gassade.

Lite spännande vid samling då någon som anmält sig inte dök upp, några hade inte svarat på kallelsen så det gjorde att vi precis blev 7 man vilket är lite omöjligt i sådan värme! Som tur var kom Fawaz för att titta på och det blev till att snabbt kasta matchkläder på honom och Yousifs pappa körde och hämtade hans fotbollsskor!

Som vanligt en tuff match mot Gantofta och det syntes att värmen tog - men det var lika för båda sidor. Gantofta började piggast och fick också in första målet men sedan följde lagen varandra åt och det blev en spännande kamp. Liiiite mer passningar hade denna tränare velat se idag det var som om någon liten komponent fattades. Gantofta hade flest avslut i period ett och två men.... de blå ger sig inte i första taget och kom igen i period tre. Lika stod det när Gantofta råkade göra ett av de där snöpliga självmålen som bara händer ibland så......det kändes som en rättvist oavgjord match idag.
NU beger sig denna tränare till hårdrockens värld i några dagar på Sweden Rock! Rocka på alla och kämpa på!!